Velkommen til PODD

PODD på tablets

De første PODD sidesæt til elektroniske enheder er nu oversat til dansk og frigivet. Foreløbig er de tilgængelige som sidesæt til Tobii Compass Dynavox.

Læs mere her, hvor der også er link til et par korte vejledninger omkring anskaffelse og brug af Compass med e-PODD.


Bøger, tilpasset elever på STU

I samarbejde UUC Maglemosen og Uddannelsescenter UIU er fire skabeloner er blevet tilpasset til brug af klasser/elever på STU.

Efter aftale med Maglemosen og UIU kan de nu downloades. Skabelonerne er ‘generaliseret’, så symboler og sider, rettet mod det specifikke STU er fjernet.

De kan findes under Dansk materiale, når man er logget ind med sit PODD licensnummer.


Pragmatisk Profil

På kurserne med Gayle Porter i november i Aalborg og Hillerød omtales blandt meget andet materialet omkring udredningsværktøjet Pragmatisk Profil – en metode til udredning af en persons kommunikative funktioner.

Vi har nu tilføjet et menupunkt i venstre side, hvor der er link til en beskrivelse af Pragmatisk Profil samt mulighed for download af materialet.


  Metalspiraler til PODD bøger

Nogle bøger kan blive udsat for så hårdhændet brug, at plast­spiralerne ikke kan holde, og derfor har mange brugt metal-spiraler, især til de store bøger.

Til de helt store bøger har det desuden været en udfordring, at plastspiralerne ikke findes større end 33 mm.

Spiralerne har i et års tid været udsolgt, men vi har nu fået en ny sending hjem fra USA, så de igen er på lager i størrelserne 25, 32 og 38 mm.

Find dem på www.handikram.dk.