PODD til elektroniske enheder; Odense

PODD til elektroniske enheder; Odense

29. maj 2024 30. maj 2024

Har du spekuleret på, hvorfor PODD sidesæt til elektroniske enheder med tale ikke er en direkte kopi af det tilsvarende sprogniveau i en PODD-kommunikationsbog?

Dette kursus vil forklare de ligheder, forskelle og variationer i organisation af ordforråd, der er nødvendige for at udnytte og tage højde for forskellen mellem papirbøger og elektroniske enheder.

Afprøvning i praksis giver deltagerne mulighed for at få erfaringer gennem udforskning af funktioner og organisering af ordforråd i et PODD sidesæt, designet til at passe til forskellige kommunikations- og sprogkrav.

Cases vil blive brugt til at illustrere undervisnings- og lærings­strategier, der er fundet effektive til implementering af et integreret PODD kommuni­ka­tions­system (papirbøger og elektroniske enheder) til at understøtte udviklingen af selvstyrende kommunikation til enhver tid.

Kursusindholdet bygger videre på de formål, principper, strategier for og brug af PODD kommunikations­bøger, som er gennemgået på et to-dages introduktionskursus.

Det forventes derfor, at man har erhvervet sig et generelt kendskab til PODD ved at have deltaget i et introduktionskursus.

 

Hent folder.

Gå til tilmelding.

Vis kalender